středa 18. června 2008

Zaslechli jsme

V útrobách bratislavského zimního stadionu jsme zaslechli po utkání USA U21 - FIN U21 hádku trenéra finských nadějí Vojtmy s Depuisem, což je manažer a majitel amerického týmu HC Depuis Havířov. Přinášíme Vám exkluzivně jejich (neupravený) "rozhovor" :
Depuis : "Ha Finové, nedali jste do zápasu Mikonena (hráč HC Depuis , pozn. autora), který vám dal v zahajovacím zápase 1 gól a s USA jste prohráli."
Vojtma : "Ano, přesně tím to bude... ". Po několika nepublikovatelných výrazech z obou stran ...
Vojtma : "Mikkonen není hráč, na kterém by se dal tým postavit, to si řekněme na rovinu a probuďte se z toho snu. Přestože má na svůj věk a je papírově kvalitní, neodehrál zápas na 100 % a stejně hraje i v tom vašem Havířově. Když pominu ještě jednoho obránce a třetího brankáře, který je jen do počtu, je váš svěřenec nejhorší. V tuto chvíli není víc alternativ, proto jsem ho nominoval"
Když nás zahlédl, mávl rukou a zvolal : " Tímhle veškeré debaty o nasazování končím. A tyhle rejpaly nemám rád...(ukazujíc na Depuise)."
Jak vidno, i v juniorských reprezentacích se bojuje na všech frontách ...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Konečně se z blogu stal pořádnej bulvár, tak jak to Aoki vždycky chtěl..:D Jen abys mi to, Jirko, pěkně nezavařil.. Ne, povedená sranda.. Snad to pochopí i druhá strana..:))