pátek 20. června 2008

Ptali jsme se za Vás ...

Protože nejvíce z Vás tipovalo v anketě Vítěz MS reprezentaci ČR, přinášíme rozhovor s trenérem českého výběru. (výsledky ankety v Komentáři)


Tentokrát jsme u kávy vyzpovídali trenéra České reprezentace Hoffiho. Poprvé v klubové historii nevyhrál Extraligu... Přijel si spravit chuť na MS ?

Po základní části jste na příčce zajišťující boj o 3. místo. Tedy něco mezi dvěma posledními šampionáty. "Jako trenér české reprezentace (největšího státu na Hokejce) nemohu mít jiný, než ten nejvyšší cíl, tj. navázat na vítězství z prvního MS. (S vážným pohledem) Vím, že to nebude lehké, ono to nikdy lehké nebylo". Koho tedy vidíš ve finále MS ty? "Osobně bych si rád zopakoval finále z prvního MS, nejlépe i se stejným výsledkem." (Česko-Slovensko 2:0, pozn. autora). S tím asi nebudou souhlasit vedoucí Švédové. "První utkání semifinálové skupiny bude zlomové, Švédsko trenéra Dalaxe musíme porazit." Když jsme u ostatních trenérů, jak v českém výběru funguje komunikace trenér asistent, v tom americkém moc ne... (zamyslí se) "Když potřebuji konzultaci, prostě mu zavolám." Zůstaneš u reprezentace i příští sezonu? "Nejsem z těch, co by si chtěli nějaké ty výsady přivlastnit navěky. Pokud se najde opravdu vážný a kvalitní zájemce tak mu klidně post hlavního trenéra přenechám. Nebránil bych se spolupráci na úrovni asistenta." Na závěr - největší opora ? "Fleischmann Mates z SDH Chotěšov a Neumann Xavier z HC Slizký hadi." Nejtěžší soupeř? "Jednoznačně Slovensko." Plány do budoucna? "Dokázat něco na mezinárodní klubové scéně, tam mi to opravdu nejde." Po vypnutí mikrofonu dodal : " Já bych řekl, že tam hraji jako prase a ne jako 3násobný mistr CZE..."

3 komentáře:

Mr. Fasel řekl(a)...

Výsledky ankety : Vítěz MS

Česká republika (31%)
Finsko (10%)
Rusko (11%)
Švédsko (15%)
Slovensko (10%)
USA (7%)
Kanada (4%)
Švýcarsko (7%)

Aoki řekl(a)...

kterej z nich je vlastne Hoffi?:D

Mr. Fasel řekl(a)...

On zrovna upadl, jak skočil radostí, že dali gól