pondělí 18. srpna 2008

Přeroste novinářský atak v mezinárodní konflikt ?

Po veleúspěšném vystoupení finských týmů v mezinárodních pohárech se nechal redaktor SN natolik unést, že otiskl spoustu informací o jednom z poražených soupeřů Finska takovým způsobem, že se "postižený" cítil být poškozeným a proto přinášíme jeho neupravenou a nekrácenou reakci.




Vyjádření trenéra IHC Podlavic k vymyšleným pomluvám od redaktora Aokiho.


"Gigo nikdy neřekl, že nesnáší Finsko, naopak tato země patří mezi jeho nejoblíbenější, i když ne kvůli Hokejce a hokeji, ale kvůli super metalovým skupinám a skupinkám. Kameru jsem nikomu nerozkopal, ale příště mohu rozkopat něco jiného autorovi příspěvku. Určitě to nebude kamera. Po našem soukromém rozhovoru jsem čekal, že se dotyčný pisálek alespoň veřejně omluví, bohužel se to nestalo, neboť by klesla jeho finská popularita."

"Považuji toto za urážku mojí a mého týmu a není to poprvé co se tak na tomto finském blogu událo, ale tentokrát mlíčko přeteklo a zasmrdělo. Byl bych rád, kdyby se do budoucnosti pan Aoki navážel do svých oveček. Jestliže chce nějaké opravdové vyjádření k zápasu, stačí napsat, rád mu to řeknu...."

Ramirezovi (Syria Represent, pozn. autora ) gratuluji k postupu.

Děkuji, že mi bylo umožněno se na tomto blogu obhájit.


Gigo - manažer týmu IHC Podlavice

Žádné komentáře: