sobota 16. srpna 2008

Finské týmy zářily v pohárech, postupuje všech 6 týmů! Syria si vyšlápla na IHC Podlavice, Kotiteollisuus na Hockey No.1!Gigo napadl kameramana!


Obrovskou radost nám udělaly finské týmy v mezinárodních pohárech! Do dalšího kola postupuje všech 6 finkých zástupců, velký obdiv patří především HC Syria Represent, arabští přistěhovalci vyřadili hvězdami nabitý slovenský tým IHC Podlavice (hraje zde největší hvězda finského hokeje Polvinen s hodnotami 97 97 95). Hráči HC Syria si tak zajistili vízum pro další sezonu, některým hrozilo vyhoštění, finský ministr vnitra, který je velkým hokejovým nadšencem to hned po zápase slíbil manažerovi Syrie Ramirezovi. Nepříjemnou dohru měl zápas pro kamaremana finské televize, kterému se po zápase podařilo proniknout do šatny Slováků. Trenér Gigo se slovy "Nenávidim Finsko a algoritmus" rozkopal jeho kameru, dnešní Branky, body a vteřiny (finsky Alkiot tavoite sekuntia) tak nemohou přinést reportáž z tohoto utkání.

Další senzační výsledek se zrodil v USA, zástupce naší SM-Liigy IHC Karppi Kotiteollisuus přehráli velkého favorita LM americký Hockey No.1 !!! Štastný trenér Vojtma po zápase prohlásil že všem hráčům zaplatí kurz aquazorbingu - tento sport ho uchvátil při poslední dovolené v Čechách na Lipně.

Dál postupuje je i náš mistr Stormbingers, skvělé výkony předvedly i další finské týmy, v SDP STIGA Allstars a v PVP ZETOR BRNO a Huhulákov, všichni se tak mohou těšit na čtvrtfinále.



Výsledky:



LM




Carp Team - FOREVER "A" - Stormbringers "A" 0:2 2:2


SDP

STIGA Allstars "A" - HC LOKOMOTIVA KUNOVICE am. "A" 3:2 3:2


PVP


HC ZETOR BRNO "A" - HC Rebel Havlíčkův Brod 37 "A" 1:0 6:2


Huhulakov "A" - HC GeoLions "A" 1:0 2:1


Díky úspěchům našich týmů jsme o krůček blíže obhájení 1. místa v ratingu států, které by nám zajistilo stejný počet týmů v LM, SDP a PVP jako letos.


1. FIN 40.353625


2. SVK 39.65135


3. USA 39.3252

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

dost trapnej clanek...