středa 29. září 2010

Zpráva o skončení základní části U.S.Super Stars


Redakcia Suomi News Blog pre vás na dnes pripravila špecialitu. Nasledujúce riadky vám predstavia dianie v ďalekej zámorskej krajine, USA. Sprievodcu bude robiť svetoznámy manažér Ben Jones.

U.S. Super Stars

Sázkové kanceláře by měly problém, kdyby se tipovalo na U.S.Super Stars, protože tipující sázkaři, kteří by tipovali na vítězství týmů IHC Tomgame Žižkov nebo Hockey no.1 by si přišli na své peníze.

U.S.Super Stars není vyrovnanou soutěží, vládne jí pevnou rukou tým IHC Tomgame Žižkov, naprostý suverén soutěže.V základní části, neprohrál ani jeden zápas. Má nejlepší útok, nejlepší obranu, nejúspěšnějšího brankáře. Je to největší favorit na vítězství v playoff. Síla týmu 50,9 - 47,3 - 57,6. V PVP se dostal do finále a neúspěch v poháru mistrů přičítá temným silám, které se na Hockeyboss vyskytují, jako na Hokejce. V USA cup obsazení 3.místa bylo taky záhadou, jak je to možné? Velkého Tomgama vyřadily Comets.

Hockey no.1, další suverén soutěže. Velký Vigo má smůlu, že soutěží s žižkovským kolosem. Jinak by byl skutečným Number ONE. Takhle je dvojkou, ale síla týmu 50,9 – 49 - 55,naznačuje,že je velmi silnou dvojkou. Vigo je věčně druhý a snad tentokrát už prorazí, protože jakékoliv jiné finále, než IHC Tomgame Žižkov - Hockey no.1 by bylo malým zemětřesením. Hockey no.1 se dostal v poháru mistrů mezi nejlepších osm týmů. Ve finále USA cupu neprorazil na stupeň nejvyšší a znovu druhé místo, za Comets.

Comets třetí tým soutěže, nedávají moc gólů, ale mají třetí nejlepší obranu. Zkušený manažer Luca ví jak hrát na nejlepší týmy a proto vyhrál pohár USA. Vyřadil postupně Alabamu, Žižkov a pak Hockey no.1, když se mu tohle podaří v Playoff,tak to bude parádní DOUBLE! Síla týmu oproti favorizované dvojici je nižší 44,9 - 45,8 - 51,5. Comets jsou a vždy byly štikou soutěže.

Alabama Boxers skončila na čtvrtém místě, když dlouho okupovala místo třetí. Tým nemá ve svém středu hvězdy jako byl Matteo Raven nebo Joshua Jansens na dřívější hokejce. Ale věčně usměvavý trenér Ben Jones žene své mužstvo vždy k vítězství. Síla týmu 43,8 - 41,9 - 49,3, je nejslabší z TOP FOUR, takže v playoff nepatří k favoritům.

5. místo patří týmu HC Lopaty New Bor, třetí nejlepší útok a vyniká v ofenzivě. Silný tým na úrovni Comets a Alabamy. Po Hockey no.1 nejvíce americký tým. Většina ostatních týmů se opírá o slovenské hráče.

Do silné švestky, jak my říkáme ve státech, nejlepší šestce soutěže, se dostali Nashville Susto. Opora Belfourd Brad 5. místo v kanadském bodování a šestý nejlepší střelec soutěže. Cokoliv se šustne na střídačce, kontroluje manager Susto. Také dost americký tým.

METROSTARS FUTURE NY/NJ se ke svému vlastnímu údivu dostal až na 7. příčku soutěže. Má ve svém týmu překvapivě dost amerických hráčů a jen jednoho slovenského.

Na osmém místě skončil několikanásobný vítěz ovo-pohárů HC Ananas. V závěru soutěže se vydal strmě vzhůru,aby se dostal do své oblíbené silné švestky, ale vše mu překazil LEON z Metrostars.

Devátou příčku okupuje česko-kanadský tým Sršáni Srch.

10. jsou Motor České Budějovice. Manažér Náčelník dá jistě příkaz na zteč do horních pater tabulky.

Jedenáctý skončil Shit is Custom, tým s největší převahou slovenských hráčů.

A na 12. místě skončil tým,který na minulé hokejce zářil jako supertým, je to tým Vena Superteam Las Vegas. Manager Véna tvrdí: „Je to jen hra.“ Poslední tým , který se probojoval do playoff.                                                                                                                                                             Ostatní skončí v playoutu, který nebude tolik zajímavý,protože čtyři mužstva už odstoupila ze soutěže.

13. Flying Lizards, manažér Alda vzpomíná určitě na minulé úspěchy.

14. iHC Chicago Blackhawks, po úspěchu v PVP (byl mezi 16 nejlepšími),trochu doleji, než byla původní představa.

15. New England Patriots - tak takhle skončil Stigi…první sestupující

16. Erupting dragons musejí svůj tým posílit.

17. další deaktivovaný tým a jistý druhý sestupující, tým manažera Luigiho Springfield Falcons.

18. La Kings…deaktivovaný tým a třetí jistý sestupující.

19. HC Pitsburgh Penguins musejí posílit.

20. HK Dukla Trenčín…deaktivovaný tým a čtvrtý sestupující.



Kdo postoupí z druhé nejvyšší soutěže do U.S.Super Stars? To rozhodnou závěrečné boje v Eastern Stars. Nejblíže k postupu jsou HC Energie Karlovy Vary, HC Ufoni a HC TIC-TAC Uh.Hradiště.

Statistika

Desítka nejlepších dle kanadského bodování po základní části:

Alexy Servác              Hockey no.1 53 bodů
Barone Mo                 HC lopaty New Bor 47 bodů
Giertli Izidor              IHC Tomgame Žižkov 45 bodů
Marček Zdeno            IHC Tomgame Žižkov 44 bodů
Belfour Brad              Nashville Susto  43 bodů
Sillinger Jeffrey          HC lopaty New Bor 43 bodů
Mahan Tie                  Hockey no.1 39 bodů
Demeter Ľuboslav      Alabama Boxers 39 bodů
Kochan Servác           Motor České Budějovice  39 bodů
Kuracina Bonifác       IHC Tomgame Žižkov  38 bodů

Nejlepší střelci

Alexy Servác              Hockey no.1 31 branek
Marček Zdeno            IHC Tomgame Žižkov "A"29 branek
Lacher Theodore       Hockey no.1 28 branek
Demeter Ľuboslav     Alabama Boxers 28 branek 
Kotrba Jeremy            HC lopaty New Bor "A"27 branek

Úspěšnost brankářů

Kanchelski Trevoron IHC Tomgame Žižkov 91.55%
Tůma Ladislav           Comets 91.1%
Phipps Frederick       New England Patriots. 90.81%
Ujfaluši Daniel           METROSTARS FUTURE NY/NJ 90.51%
Ricard Fabien             iHC Chicago Blackhawks 89.78%

Sesmolil dne 28.9.2010 Ben Jones

Redakcia Soumi News Blog ďakuje Benovi za skvelú reportáž. A vy ostatní - tešte sa na ďalšie skvelé články .

Žádné komentáře: