středa 7. července 2010

Volebná kampaň štartuje!



Druhá sezóna na Hockeyboss neodbytne búši na dvere a s ňou prichádza i úloha pre nás všetkých - vybrať si tých správnych manažérov, ktorí budú v nasledujúcej sezóne viesť fínske reprezentačné výbery.

Trénerov, ktorých si zvolíme bude čakať ťažká úloha - presadiť sa so svojimi výbermi na medzinárodnej scéne a dokázať, že i napriek nepočetnej hráčskej základni sú naši reprezentanti schopní popasovať sa o tie najvyššie priečky vo svetovom hokeji. Fínske reprezentačné celky musia obhájiť svoje historické pozície a dokázať, že fínsky hokej patrí aj v súčasnosti medzi elitu. Fínska hokejová verejnosť je hladná po úspechoch a každé zaváhanie bude podrobené kritickému skúmaniu a reakciám vo verejnej diskusii.

Kto dokáže naplniť očakávania, ktoré Fínsko vkladá do svojich reprezentácií?

V nasledujúcich dňoch sa Vám na stránkach nášho blogu predstavia manažéri (v poradí určenom na základe ID tímu), ktorí sa rozhodli kandidovať na posty trénerov reprezentácie. Slová a posolstvá, ktoré Vám prednesú podrobte kritickému skúmaniu, posúďte či budú schopní splniť to čo sľúbia, a či oni sú práve tými manažérmi, ktorí dokážu priviesť fínsky hokej späť na najvyššie priečky v medzinárodnom hokeji.

A teraz konkrétne. Na sekretariát Fínskej hokejovej federácie boli doručené štyri obálky, ktoré oznamovali kandidatúru. Odosielateľmi obálok boli:

1. Lepaso - HC Sršeň Srch
2. Vojtma - IHC Vinyl Karppi
3. Shefild - HC Dvorští Panteři
4. MR. Shearer - S.W.A.T

Voľby sú tu! Kto bude novým reprezentačným trénerom?

Fínsko, rozhodni!

Žádné komentáře: