středa 7. července 2010

Kandidát č.1 - Lepaso (HC Sršeň Srch)



Prvým kandidátom, ktorý sa Vám predstaví bude manažér Lepaso z tímu HC Sršeň Srch (ID 100257).

Volebný príhovor:

Zdravím všechny manažery ze země tisíce jezer.

Jsem manažer teamu HC Sršeň Srch, který hraje nejvyšší finskou SM-liigu. Bydlím nedaleko od Pardubic. Jak název teamu napovídá ve vesnici jménem Srch. V této hře mám odehrané dvě sezóny. Jednu na končící H4 a druhou již zde. Původně jsem se chtěl hlásit pouze jako asistent trenéra. Ale po konzultaci s Lhubkem bych to rád zkusil i jako hlavní trenér některé reprezentace. Preferuji seniorskou, ale nepohrdnu ani 21. Co se týká online her tak se semnou můžete ještě potkat na maxithlonu a footballareně. Tím bych ukončil mé představování a dále bych chtěl prezentovat názory nejen svoje, ale celého budoucího realizačního teamu. Ten bych chtěl o trochu zvětšit, než je tu zvykem, ale to bych viděl jako výhodu. Hlavní trenér: Lepaso (HC Sršeň Srch) , 1. asistent trenéra: Lukyn (HC Banditos), 2. asistent trenéra: Vopous (HC Pivermen Pardubice). Všichni tři se dobře známe i z mimo hockeybossových aktivit proto jsem si jistý, že by spolupráce fungovala naprosto bez jakéhokoliv problému.

Pokud dostaneme Vaši důvěru tak bychom rádi začali pomalu skládat reprezentační team. Chtěli bychom hrát na čtyři lajny a v přípravě vyzkoušet pokud možno co nejvíce hráčů. Je jasné, že bude nutná komunikace i s druhým reprezentačním trenérem a jeho teamem, abychom si navzájem nebrali hráče v těchto úvodních sezónách. Bohužel patříme k menším státům a výběr bude omezený, ale už v tuto chvíli mám jednou oskautovánu celou finskou ligu, kde je většina finských hráčů a můžeme pomalu začít stavět team. A pokračovat ve skautech již vytipovaných hráčů nejen v lize ale i v dalších zemích.

Rádi bychom zde s většinou manažerů navázali dobrý kontakt, aby se aktivně podíleli na návrzích finských reprezentantů v diskusi. A popřípadě budeme velmi rádi pokud našemu realizačnímu teamu poskytnete podporu skautem vašeho hráče, který bude vybrán do reprezentace. Se svým realizačním teamem se budeme snažit co nejlépe poskládat team a pokusíme se uspět na MS. Na závěr bych chtěl upozornit, že s reprezentací nikdo nemáme žádnou zkušenost, ale o to víc se budeme snažit Vaší důvěru do nás vloženou nezklamat.

Předem děkujeme za Vaše hlasy Lepaso, Lukyn a Vopous.

Žádné komentáře: