středa 21. července 2010

Rozhovor s Miltronem - STIGA AllStars



Redakce SN přináší exkluzivní rozhovor s Miltronem, manažerem STIGA AllStars, kteří se stali historicky prvním mistrem Finska na HB.

SN: Ahoj stal ses prvnim mistrem finska na HB, jak dlouho hrajes hokejku?

Miltron: Ahoj, hraju uz nejaky ten patek, presneji od prvni sezony H4.

Prozradis nam neco malo o sobe?

Ne, nic neprozdradim, udaje o me jsou nudne a nikoho by nezajimaly:)

Tak ja aspon prozradim, že jsme brachove:)) - pozn. - Aoki

Veril jsi jeste ze se hokejka vrati?

Uprimne jsem v to uz vubec nedoufal, bylo velmi mile prekvapeni videt hokejku zpet.

Hral si po konci H4 nejakej jinej manazer, treba PPM jako spousta manazeru z hokejky?

Na PPM jsem se sice zaregistroval, ale nikdy me moc nechytlo, moc mi to nevyhovovalo a jen jsem tapal, kde co najit a jak to vubec hrat. Hokejka v tomto byla a je pro me prijemnejsi.

Jakej recept si mel na historicky prvni triumf v SM Lize, jaky bylo tvoje nejlepsi umisteni na H4?

Recept? Ja jsem ani moc neveril ze vyhraju prvni sezonu. Zacatek sezony to tak moc nevypadalo, ale povedlo se mi dobre hrat v Play-off. Zakladem jsou myslim dobri hraci. Na H4 si uz presne nepamatuji nejlepsi umisteni, vim jen ze jsem byl urcite par sezon jak se rika "na bedne". Za nejvetsi uspech jsem povazoval, ze jsem prvni sezonu startoval ve 3.lize, 3. sezonu jsem uz byl v prvni, tedy SM.

Jak vznikl nazev tveho tymu?Hral si nekdy STIGA hokej?

Jako asi kazdy, dlouze jsem vymyslel nazev tymu. Chtel jsem neco ciste finskeho, na nic zajimaveho jsem ale neprisel. Az jsem nahodou narazil prave na Stiga stolni hokej, coz mi prislo stylove. Jen to ma hacek, ze firma Stiga je puvodne ze Švédska:)) Stiga hokej jsem snad nikdy nehral, jen ten ČSSR klon, z ktereho se lamali panacci jak na bezicim pase. Jako maly kluci jsme to hrali porad.

Vzpominam si jak jsme to hravali kdyz tobe bylo snad 6 let a me 8 a jak jsme hrali treba MS a stridali si mezi sebou vsechny tymy co tam hraly:) A pak jak jsme nekdy ulamali vsechny uchyty a uz nemeli nahradni :) - pozn. Aoki

Jake jsou tvoje cile pro soucasnou sezonu?Kdo je podle tebe nejvetsi favorit ligy?

Rad bych rekl ze se citim favoritem sam:)) Tuto sezonu to bude o dost tezsi. Ostatni tymy nakoupily hodne dobrych hracu a myslim, ze jsou o hodne lepsi. Budu letos rad kdyz si zase zahraju play-off, urcite v nem budou Banditos a Notoři. Dost silnych je ale i dalsich minimalne 5 tymu z ligy.

Co bys na HB zmenil, co se ti libi nebo nelibi?

Snad jen aby se stihalo za vcasu zorganizovat pohary a jine souteze. Ale chapu ze to neni jen tak hokejku provozovat, takze i tak respekt tvurcum a spravcum. Jinak me moc zmeny nezajimaji a hokejka mi vyhovuje jak je, vsichni maji stejne podminky. Staram se jen o to, abych hral co nejlepe:)

Sledujes opravdovy hokej?

Nemel bych to rikat, ale vubec. Jen vlastenecky fandim CZ repre tymu, kdyz je kde:)

Pamatuju si jak jsem ti poprve rikal o hokejce a vubec necekal ze te bude bavit, ale k mymu prekvapeni ses do toho pekne oprel a za dve sezony byl v SM-Lize jak pises o par radku vys :) - pozn. Aoki

Co bys vzkazal ctenarum?

Preji vsem mnoho golu a vzkazuji - vsechny Vas porazim! Haha!:)

Diky Miltronovi za rozhovor, je to prvni ze serie rozhovoru s manazery na HB, a to nejen z Finska:)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

dobrej zacatek.. jen tak dale chlape!!

proog

Anonymní řekl(a)...

goood !