čtvrtek 20. srpna 2009

Restart proběhne na základě lživých informací LR novému spolumajiteli


Redakci SN se dostal do ruky dopis LR novému spolumajiteli. Nemám zájem vyvolávat senzace, a nemám zájem se nijak plést do obchodních záležitostí LR. Redakce má k dispozici celý dopis LR jistému panu Novákovi (nevím jestli to je pravé jméno), zveřejníme zde ale pouze pasáž, která na základě lživých informací doporučuje novému spolumajiteli restart hokejky.

"Co se týče vývoje a plánu, vše bude dle nastaveného plánu směřováno pro spuštění k Vámi navrhnutému období (9/09). Potřebné úpravy, vývoj a změna grafiky atd. jsou z mého pohledu reálné dokončit do tohoto období. Mluvili jsme zda současnou podobu manažeru pouze „vylepšit“ a nebo provést tzv. „restart“ – přikláním se k radikálnější variantě a to restartu, nejen z pohledu marketingového ale i atraktivnosti pro stávající uživatele tak i pro ty jenž už Hokejku hrály nebo ji znají, bude více zajímavější zrod kompletní nové verze, historicky ji můžeme nazývat pro pracovní účely verze H5! Stávající uživatelé samy poukazují na některé nedostatky které jsou, sám mám seznam prvků které je třeba upravit atd. Jsem si i vědom některých skutečností, které v současnosti vyvíjet pro stávající podobu není posléze jednoduché implementovat tak aby jejich vznik a zavedení měli kýžený efekt na samotnou hru. Tyto prvky by v nové verzi H5 byly již o samotného startu a jejich vliv by tak byl okamžitý. Stávající základna uživatelů je dle mého názoru v postavení k projektu že restart nebude na překážku, ba naopak dojde k velkému oživení!" (LR)

(originální znění zmíněné pasáže v nezměněné podobě)

Za zmínku stojí ještě další odstavec, který zde nebudu zveřejňovat, vyplývá z něj ale že vývoj hokejky bude mít dál na starost LR a současný admin, lze tak pochybovat že slibované změny opravdu nastanou.

Je možné že mi po tomto článku bude smazán tým, vzhledem k tomu že po restartu na hokejce již stejně nebudu pokračovat to ale nehraje žádnou roli. Tento článek je pro mě jediná možnost informovat vás o nepravdách a lžích, kterými se LR snaží ospravedlnit a zdůvodnit restart hokejky - restart, který bude znamenat smazaní 1500 hokejkových týmů a smazání všeho co těchto 1500 manažerů za 2,5 roku na hokejce vybudovalo, celkem to jsou desetitisíce hodin strávených u svých týmů. Restart je nejen z mého hlediska absurdní a není v žádném případě nutný, v žádném případě také nelze ospravedlnit lživé tvrzení LR, ve kterém uvádí že restart je přáním manažerů.

Žádné komentáře: