pátek 7. srpna 2009

Hokejka Cup na Powerplaymanager začíná

Nová sezona na Powerplaymanager začne již v pondělí a jak jsem slíbil začátkem nové sezony začne i turnaj pro hokejkáře na PPM. Vzhledem k tomu že se jedná o turnaj hraný formou přáteláků musíte si sami naplánovat zápasy podle rozpisu (ve formátu .xls), který si zde můžete stáhnout. Plánujte si vždy přátelské zápasy bez prodloužení. Názvy týmů v rozpisu jsou zároveň odkazem na kartu těchto týmů, můžete si tak kliknutím na název pohodlně naplánovat zápasy v jejich kalendáři. Hraje se 7 víkendů po sobě, hrají se vždy dvojzápasy doma a venku, nejlepší 4 týmy z každé skupiny postoupí do play off. V případě že některé zápasy nebudou odehrány v předepsaném termínu máte možnost je po oboustranné dohodě odehrát v náhradním termínu nejpozději do konce základní části, o tomto náhradním termínu mě informujte. V případě že některý z manažerů nepřijme vámi poslané výzvy informujte mě o tom, takovéto zápasy budou hodnoceny jako kontumace 0:5 v neprospěch týmu který nepřijal výzvu a v prospěch týmu který výzvu poslal, musíte mi to však bezpodmínečně sdělit, jinak budou neodehrané zápasy trestány odečtem 3 bodů pro oba týmy. Každou neděli zde zveřejním všechny výsledky a tabulky obou skupin. Doufám že první ročník hokejka cupu bude stát za to a všem účastníkům přeji hodně štěstí!

Manažeři bez PRO balíku si mohou plánovat zápasy pouze 30 dní dopředu, budete si tak turnaj muset naplánovat nadvakrát, před 4. nebo 5.kolem na to ještě upozorním.

1.kolo

skupina A

15.8.2009

HC Slizky hadi Bunny Penguin
:
I love you Šárik Dromik teams
:
HC Zlatopramen Ústí HC Lokomotiva Košice
:
IHC Tomgame Žižkov HC Historians
:

16.8.2009

Bunny Penguin HC Slizky hadi
:
Dromik teams I love you Šárik
:
HC Lokomotiva Košice HC Zlatopramen Ústí
:
HC Historians IHC Tomgame Žižkov
:

skupina B

15.8.2009

Psx team HC Velky Orechov
:
IHC Podlavice Alabama Boxers
:
Eisroboter Dalax Flames
:
Salem Panthers HK Lynx
:

16.8.2009

HC Velky Orechov Psx team
:
Alabama Boxers IHC Podlavice
:
Dalax Flames Eisroboter
:
HK Lynx Salem Panthers
:


Celý rozpis v excelu si můžete stáhnout zde nebo v pravém sloupci kliknutím na logo hokejka cupu (jako excelovy nebo open office soubor). V případě potíží se stahováním mi napište.

Žádné komentáře: