neděle 4. dubna 2010

Hokejka cup - 2.kolo


Záběr z dnešního zápasu KODO Šumperk - IHC Podlavice, hrající manažer Gigo číhá před brankou soupeře, zá pár okamžiků výborně zpracuje přihrávku a vstřelí první branku svého týmu.

Skupina 1

Debaklem skončilo 2.kolo pro domácí týmy ve skupině 1. Jejich bilance je tragická: tři prohry a dohromady jen 2 vstřelené góly ve všech 3 zápasech. Jediným domácím týmem, který se dokázal gólově prosadit byl tým LC Pardubice, přesto ale podlehl SK Edovi hoši 2 : 5. Týmy KODO Šumperk a Slizký hadi se nezmohly ani na jeden zásah do brány soupeře. KODO prohrálo poměrem 0 : 4 proti velice ofenzivně naladěným IHC Podlavice, jejichž manažer Gigo nestačil po zápase rozdávat autogramy fanouškům, kteří přicestovali do ČR podpořit svůj tým. Hvězdou utkání byl Erik Sloboda, který připravil 3 ze 4 gólů svého týmu. Slizký hadi podlehli DragonForce Olomouc vysoko 0 : 6. Zápas se obzvlášť vydařil olomouckému Zdeňku Pechovi, jenž si připsal celkem 4 body za 2 góly a 2 asistence. Oba tyto poražené týmy se dnes přesvědčily o tom, že nasazení "B" týmů nebude ani zdaleka stačit na postup do play-off Hokejka cupu.

Skupina 2


Ve skupině 2 si připsali druhé vítězství Eisroboter, když se jim ve velice těsném a napínavém utkání podařilo porazit Lokomotivu Košice 3 : 4. Manažer vítězů Aoki po zápase přiznal, že jeho tým měl v zápase víc štěstí než soupeř a že spravedlivejším výsledkem by byla remíza. Podobně vyrovnaný zápas se hrál na ledě HC ČAMLÍKOV. Wolodja Budiš Team ze Slovenska ovládl úvod utkání a dostal se do dvougólového vedení, svěřenci manažera Worwaně ale tento náskok vymazali a do konce zápasu se jim povedlo výsledek otočit ve svůj prospěch, konečný stav tak byl stejně jako v předchozím zápase 4 : 3. Ve třetím zápase této skupiny si Psx team hravě poradil s Sršáněma Srch, když jim nastřílel hned 8 branek, brankář domácích Vojtěch Micka si navíc připsal vychytanou nulu, Ivanu Štefanovi stačilo pouhých 8 minut třetí třetiny k nastřílení hattricku. Zápas tak skončil 8 : 0.

Statistiky:

Psx Trophy (o nejlepšího střelce)

1 Zdeněk Pech DragonForce

4 góly











2 Ivan Štefan Psx team
3










3 Pavol Hazucha IHC Podlavice
2











Valentín Mihok HC Slizky hadi
2











Pēteris Brīze Eisroboter
2











Isidor Weckherlin Psx team
2











Jan Tichý DragonForce

2











Marián Podhorec
Psx team
2











Petr Votava HC ČAMLÍKOV
2











Oliver Levý HC ČAMLÍKOV
2

Gigo Trophy (o nejproduktivnějšího hráče)

1 Zdeněk Pech DragonForce





6 (4+2)







2 Adam Svačina DragonForce





5 (1+4)







3 Marián Podhorec Psx team




4 (2+2)







4 Miloš Nový Psx team




4 (1+3)







Miloslav Mostecký SK Edovi hoši




4 (1+3)

Aoki Trophy (o nejlepšího brankáře)*

1
Tomáš Prokeš DragonForce





95.83


% úspěšných zásahů
2
Vojtěch Micka Psx team




93.33



3
Patrik Kubíček Eisroboter




91.67

* do hodnocení jsou počitáni pouze brankáři, kteří odehráli nejméně 2/3 z odehraného počtu kol (na základě odehraných minut)

Žádné komentáře: