neděle 2. listopadu 2008

Svéráz národního poháru - pohár pro farmy týmů z Finska a Ruska

Jako další překvapení a zpříjemnění nové sezony si pro nás tvůrci hokejky připravili zrušení národního poháru pro farmy. Důvod pro zrušení tady nebudeme uvádět, ale není těžké si ho domyslet. S Railim jsem se rozhodl nabídnout manažerům z Finska a Ruska alternativu. V nové sezoně se odehraje pohár pojmenovaný podle finsko-ruské komedie Svéráz národního poháru. Bude to neoficiální pohár který se odehraje formou přáteláků. Podle počtu zájemců bude pro 32 nebo 64 týmů z Finska a Ruska, bude se hrát vyřazovacím způsobem. Zájemci pište do pošty mě (Aoki - ID 103121) nebo Railimu (ID 101081). Podmínkou je abyste si během sezony do vyřazení z poháru nedomlouvali přáteláky s týmy z Ruska a Finska, v případě že jste během srpna hráli přátelák proti některému z týmů z FIN nebo RUS, uveďte to v přihlášce abysme na to vzali ohled při losování (utkání naplánované autoplánovačem se do toho nepočítají).

Vzhledem k tomu že tvůrci hokejky zajistili náhradu za národní pohár farem, ztrácí Svéráz národního poháru smysl, vznikl především jako protest proti zrušení NP farem. Tento pohár se proto nebude konat.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

to Aoki: proč si smáznul ten prima článek o baronu prášilovi ? vyhrožoval ti snad někdo že jestli to neuděláš, tak ti zrušej tým na Hokejce ?
Raili